Ga terug

Interactief waterspel in het peuterbad

Zwembad Hoogkerk Zwembad Hoogkerk  •  16-06-2023  •  Geen reacties  •  Kinderen en jongeren  • 

riverplay interactief waterspel voor peuters

Zwembad Hoogkerk is weer open! We willen het zwembad weer leuk en attractief maken voor jong en oud. Maar in het peuterbad ontbreekt iets. We willen ons veilige, vrolijke en gezellige peuterbad graag uitbreiden met een interactief waterspel: RIVERPLAY baan. Een mooie interactieve speelbaan voor de allerjongsten. Lekker met emmertjes in de weer en spetteren maar! Zo hopen we straks weer een speelbadje voor de peuters te hebben waar iedereen het over heeft en graag naartoe wil. Zodat ook gezinnen met jonge kinderen ons zwembad weten te vinden. De groep vrijwilligers nemen de plaatsing en installatie voor haar rekening.

Op 8 en 9 juli gingen de deuren van ons zwembad in Hoogkerk eindelijk weer open! Met een grote groep vrijwilligers, een nieuw fris bestuur en de hulp van de harde werkers van de gemeente in het groen is het verwarmde openluchtzwembad weer klaar gemaakt voor gebruik. Wat een groots openingsfeest was t met maar liefst 1200 bezoekers! Het peuterbadje, het recreatiebad en het wedstrijdbad zijn weer helemaal up en running, maar er mist iets! ...... er zijn geen speeltoestellen voor de peuters!

We willen het zwembad weer leuk en attractief maken voor alle doelgroepen jong en oud. We hebben voor de opening van het bad groots uitgepakt en als zwembad alvast de eerste stap gezte en twee gave peuter objecten geplaatst, een glijbaan en een dolfijn (kosten 5000 euro). Om straks het speelbadje te hebben voor onze jonge zwemmertjes, waar iedereen het over heeft en naar toe wil, willen we iets speciaal neerzetten voor de peuters van Hoogkerk en omstreken: een RIVERPLAY baan. Met de komst van een Riverplaybaan willen we ons veilige, vrolijke en gezellige peuterbad uitbreiden met dit interactieve waterspel. Lekker met emmertjes in de weer en spetteren maar op dit superleuke apparaat. We hopen de jonge ouders met kinderen hiermee weer te kunnen aantrekken om in ons mooie zwembad te gaan zwemmen!  

De kosten voor dit interactieve spel zijn 12.260 euro.  Het zwembad heeft al geïnvesteerd in 2 objecten voor het peuterbad (à 5000) en de groep vrijwilligers nemen de plaatsing en installatie voor haar rekening. 

 

Locatie: het buitenzwembad wordt weer het mooiste zwembad van Groningen

Idee ingediend door: Stichting zwembad Hoogkerk en vrijwilligers

Wat is de beoordeling van dit idee?

Dit idee kan in stemming worden gebracht.

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
    Geen mijlpalen gedefiniëerd