Ga terug

Mozaïek op plantenbakken, spandraden, verdere vergroening en bijenhotel

Lies van Nieuwerburgh Lies van Nieuwerburgh  •  10-12-2023  •  1 reactie  •  Hoornse Meer  • 

plantenbak 1.jpg

We hebben de tussenstraat tussen de M.L.Kingstraat en de P.J.Noël Bakerstraat vergroend en street art op de luiken laten aanbrengen.

Voor ons volgende project zouden we graag mozaiek op de tegels van de plantenbakken aanbrengen. Dan wordt de straat nog kleurrijker en vrolijker. Er zijn twee grote plantenbakken gemaakt van de tegels die gewipt zijn. Op die tegels willen we mozaïek aanbrengen.

Ook willen we nog een bijenhotel realiseren, mogelijk met hetzelfde mozaiekthema van de tegels. Het bijenhotel willen we aanbrengen aan de zuidzijde tegen een van de tuinmuren.

Tot slot willen we de vergoening compleet maken door 2 extra zaken te doen: 1) nog spandraden aanbrengen voor de klimvijg en de klimroos aan de muur, allebei aan de zuidzijde van de muur. 2) Aan de tuinmuur van M.L. Kingstraat 18 hedera laten aanbrengen om ook die muur (noordzijde) volledig groen te maken. Aan de andere tuinmuur aan de noordzijde zijn al spandraden voor de druivelaar aangebracht, dat is door ons (de bewoners van P.J. Noël Bakerstraat 17) zelf aangebracht voor de vergroening van de tussenstraat.

 

Locatie: Vergroende tussenstraat tussen M.L. Kingstraat en P.J. Noël Bakerstraat

Idee ingediend door: Du buren die rechtstreeks toegang hebben via de brandgangen naar de tussenstraat. Geen stichting of organisatie.

Wat is de beoordeling van dit idee?

Helaas kan je inzending niet doorgaan naar de volgende ronde. Het voldoet niet aan de gestelde voorwaarden voor het aanbrengen van graffiti. We sturen je idee graag door naar de juiste afdeling binnen de gemeente. Zij zullen met je contact opnemen om te overleggen wat mogelijk is.

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
Geen mijlpalen gedefiniëerd