Ga terug

Aankleding Historische Haven Hoogkerk "De Halm.

Benne Benne  •  03-05-2024  •  Geen reacties  •  Joker  • 

plaats voor de vlaggenmast

Sinds 2022 heeft Hoogkerk weer een aanlegplaats voor binnenvaartschepen, de Historische Haven Hoogkerk "De Halm".. Het is een moderne aanlegsteiger met plaats voor 8 schepen. De gelijknamige stichting, die samen met gemeente Groningen en de VWH, de haven realiseerde wil nu de historie van Hoogkerk laten herleven. Een historie van industrie en scheepvaart. Vroeger wemelde het hier van binnenvaartschepen die een direct verband hadden met de industrie in Hoogkerk en de bedrijvigheid in Stad en Ommeland.

De haven doet dienst als carousselhaven, dat betekent dat de schepen 3 maand in de haven kunnen verblijven met een uitloop tot maximaal een half jaar. De haven wordt goed bezocht en de schippers zijn uitermate tevreden over onze haven.

Ook het terrein rond de steiger heeft de aandacht van de stichting zodat een boeiende plek ontstaat waar Hoogkerkers en aanwonenden trots op kunnen zijn.

Voor de aankleding van de haven dienen wij ons idee in. Voor ons bestaat de aankleding van de haven voorlopig oa uit Vlaggenmast met daarin oa de vlaggen van Hoogkerk, van de schepencaroussel en vlag met logo van de stichting etc.   Webcamera met uitzicht over de haven, Sterke verhalenbankje met zicht over de haven.

De focus van onze aanvraag is de vlaggenmast met toebehoren.

Het plaatsen van de vlaggenmast is bij de prijs inbegrepen  

Geschatte kosten van de indiener van het idee: €4.000

Locatie: Op de kop van de haven

Idee ingediend door: Stichting Historische Haven "De Halm".

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
    Geen mijlpalen gedefiniëerd