Ga terug

Chill-Out! Jongerensoos

Rha Rha  •  31-01-2023  •  Geen reacties  •  Ten Boer  • 

Poster CHill-out!

Wij gunnen de jeugd in Ten Boer een plek om te chillen. Het Dorpshuis is daar een mooie  plek voor. Elke eerste zaterdag van de maand wordt het Dorpshuis om getoverd tot Chill-Out! een veilige ontmoetingsplek voor jongeren van 12 tm 17 jaar uit oud gemeente Ten Boer. 

Chill-out! zal een plek zijn waar vrienden en dorpsgenootjes elkar kunnen ontmoeten, waar gedanst, gechillt en verschillene activiteiten gedaan kunnen worden die vanuit de jongen zelf in gebracht kunnen worden. We betrekken ze er graag bij. Er zal standaard een voetbaltafel, sjoelbak, spelletjes en een gamehoekje zijn. Chill-out is een plek waar er een zerotolarce gehanteerd wordt op het gebied van alcohol, drugs, roken en wapens. Er wordt gewerkt met een memberpas.Zo is er toezicht op wie binnen is en hebben de jongeren een gevoel dat ze erbij horen. 

Het is laagdrempeling en ook ouders zijn welkom om even een blik binnen te werpen. We vragen ook ouders mee te draaien als vrijwilligers op deze avonden. We hopen door de komst van Chill-Out dat de overlast van hangjeugd minder wordt en dat de jongeren zich welkom voelen op een plek als Chill-Out!

Locatie: Dorpshuis Ten Boer

Idee ingediend door: Het is een initiatief van betrokken ouders. We werken samen met Stichting Dorpshuis en Wij Groningen

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
    Geen mijlpalen gedefiniëerd