Ga terug

Veilig omheinde speeltuin

Linda83 Linda83  •  31-05-2023  •  1 reactie  •  Ten Boer  • 

Naast het speeltuintje achter Koopmansplein ligt een braak stuk grond. Afhankelijk of er een bestemming voor is zou er mogelijk een volledig omheinde speeltuin gerealiseerd kunnen worden waar kinderen veilig los kunnen spelen. 

Er zouden (honden- en kattenpoepvrije) zachte tegels op grond geplaatst kunnen worden met een aantal veilige speeltoestellen. Tevens zouden bankjes welkom zijn voor de ouders/verzorgers. 

Wat ook kan is het speeltuintje (achter koopmansplein) volledig gaan omheinen met hekwerk. Met veilige en schone zachte tegels en meer bankjes. 

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
 • Gebiedsteam Ten Boer

  Het speeltuintje staat op een grasveld dat volgens het bestemmingsplan bebouwd mag worden met appartementen. De gemeente is in gesprek met een partij die appartementen wil bouwen op het braakliggende terrein. De gemeente gaat dus niet het hele veld inrichten als speelveld of het bestaande speelveld uitbreiden. Het bestaande speeltuintje is destijds als tijdelijke voorziening aangelegd. Met Stadsbeheer wordt onderzocht of deze speelvoorziening definitief kan blijven bestaan indien dat mogelijk is als de definitieve plannen voor het gebied bekend zijn. Is dat het geval dan kunnen we ook bezien of het veldje omheind kan worden en of er nog bankjes geplaatst kunnen worden en of zachte tegels nodig zijn.

  Geen duimpje  | 
  0
  0
  Geen reacties
  Geen mijlpalen gedefiniëerd