Ga terug

De waaier

Cvanderwel Cvanderwel  •  10-06-2022  •  Geen reacties  •  Beijum Bruist  • 

2 verjaardagspakketten

De waaier is bedoeld voor kinderen van 0 tot 18 jaar.

Het idee is om pakketten te maken zoals kledingpakketten, verzorgingspakketten en verjaardagspakketten. Als ouders, verzorgers en voogd zijnde kun je deze pakketten voor je kind(eren) aanvragen .

Een voorbeeld van wat er in zit:

Verjaardagspakket: kadootjes, versiering  bakspullen

Kledingpakketten: kleren, beddengoed, schoenen etc

Verzorgingspakket: doucheproducten, maskertjes, billendoekjes, luiers, deo etc

Ik maak zelf de pakketten na aanvraag en spreek een datum en tijd af voor het afhalen , ook is verzending mogelijk mits zelf verzendkosten te betalen 

Dit lijkt me een goed idee omdat er veel gezinnen en instellingen zijn in de wijk met kinderen die wel eens wat extras verdienen . Ook is er veel armoede in de wijk en zo hoop ik een steentje te kunnen bijdragen . Verjaardagen , kleding en verzorgingsartikelen zijn kosten die soms niet te halen zijn voor mensen in deze wijk.

De bedoeling is om dit jaren te gaan doen om de wijk te blijven ondersteunen.

 

Het budget dat ik nodig heb om te kunnen draaien is 1000 euro. Ik zou graag een stichting willen worden om aanspraak te kunnen maken op meer potjes en vastigheid te kunnen garanderen. Ook heb ik artikelen nodig zoals kadotasjes, kadootjes en andere artikelen . Mijn voorraad bestaat uit spullen die zijn gedoneerd en die spullen raken langzamerhand op .

Locatie: Beijum

Idee ingediend door: De waaier

Waarom zijn dit de kosten?

Dit idee voldoet aan de voorwaarden die aan de ideeën zijn gesteld. We hebben de prijs overgenomen die bij het idee staat vermeld.

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
    Geen mijlpalen gedefiniëerd