Ga terug

Ontdek Theatre

Sami Johnson Sami Johnson  •  01-09-2022  •  Geen reacties  •  Beijum Bruist  • 

Ontdek Theatre

Deelname aan improvisatietheater geeft bewoners een gevoel van verbondenheid en verbondenheid, samen met een kans om emotionele groei en veerkracht te ontwikkelen. Door de creatieve bijdragen van anderen te leren omarmen, ontwikkelen mensen empathie en leren ze de perspectieven van mensen om hen heen te respecteren. Door radicale acceptatie en positiviteit te beoefenen die inherent zijn aan improvisatie, versterken volwassenen hun zelfvertrouwen en zelfrespect. Er zijn talloze voordelen aan het beoefenen van improvisatie en een toenemend aantal onderzoeken toont de positieve effecten van improvisatie op cognitieve, emotionele en gedragsmatige gezondheid aan.

Kriya is een theater- en sportgezelschap gevormd door theaterdocent Sami A. Johnson. Het is toegewijd aan het dienen van de gemeenschap en haar bewoners om hen te helpen verbinding te maken door middel van theater, wat hen op zijn beurt helpt om zichzelf te uiten en hen een creatieve uitlaatklep geeft om op een veilige plek over hun gevoelens te praten.

Ik vraag een budget van 2.000 euro. Bijna het grootste deel van het geld zal worden gebruikt om maskers, kostuums en make-upmaterialen te kopen. Rest zal worden gebruikt om de bronmaterialen zoals boeken enz. In het Trefpunt Café worden in eerste instantie 20 lessen gegeven, één les per week. Het is geschikt voor bewoners en kinderen vanaf 13 jaar.

Het is de bedoeling om door te gaan als de bewoners het leuk vinden en er zal uiteindelijk een gemeenschapstheaterschool van worden gemaakt om de wijk te ondersteunen.

Locatie: De lessen zullen plaatsvinden Wijkcentrum Trefpunt Cafe

Idee ingediend door: Kriya

Bestanden (1)

Waarom zijn dit de kosten?

Dit idee voldoet aan de voorwaarden die aan de ideeën zijn gesteld. We hebben de prijs overgenomen die bij het idee staat vermeld.

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
    Geen mijlpalen gedefiniëerd