Ga terug

De Lewenborger: vier extra’s pagina’s?

Paszkiewicz Paszkiewicz  •  16-06-2022  •  1 reactie  •  Lewenborg  • 

47AF8F53-F1F5-4AA1-9373-38BBB6390896.jpeg

Wat gebeurt er veel in onze mooie wijk Lewenborg. De krant de Lewenborger schrijft hier graag over. Met de ruimte die er nu voor artikelen is, is er niet genoeg plek en kunnen wij niet alles plaatsen wat we zouden willen. Op die manier lopen inwoners nieuws mis.

Met vier extra pagina's is het ook mogelijk om de lay-out aan te passen. Er is dan meer ruimte voor journalistieke inhoud, denk hierbij aan teksten en foto's. Door de toevoeging van extra pagina's is het ook mogelijk om grotere foto's bij de artikelen te plaatsen en kan er bijvoorbeeld een grotere kruiswoordpuzzel geplaatst worden.

Het aangevraagde geld wordt niet besteed aan het betalen van redactieleden, maar gaat direct naar de vormgeving en inhoud van de krant. Mijn wens is vier extra pagina's om de advertenties meer te spreiden en meer ruimte te krijgen voor journalistieke inhoud en vormgeving. Hiervoor vraag ik voor dit doel 1000 euro aan.

Locatie: De krant wordt door heel Lewenborg verspreid.

Idee ingediend door: de Redactie van de Lewenborger

Wat is de beoordeling van dit idee?

Gefeliciteerd. Dit plan voldoet aan de gestelde criteria en zal daarbij stembaar worden op de Stem van Groningen.

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
 • Jannie

  Ik zou dan graag een apart hoekje in de krant willen voor vraag en aanbod. Geen datingsite en ook niet om artikelen aan te bieden, maar om elkaar te vinden voor gezamenlijke activiteiten. Bijvoorbeeld naar de bios, theater, musea, wandelen, fietsen, een kopje koffie, samen koken en eten, spelavonden, hobby's delen enz.
  Ook een soort Gilde hoek: waar mensen elkaar dingen willen leren: denk aan (oude) ambachten, klokkenmakers, technieken zoals timmeren en lassen, fiets, bromfiets, motoronderhoud enz.

  Geen duimpje  | 
  0
  0
  Geen reacties
  Geen mijlpalen gedefiniëerd