Ga terug

Miniature People Lewenborg - diverse wandelroutes

Astrid Mucaj-van Hoesel Astrid Mucaj-van Hoesel  •  29-07-2022  •  6 reacties  •  Lewenborg  • 

Schermafbeelding_2022-07-29_om_13.53.23.png

Bekijk de wijk door andere ogen

Lewenborg bekijken door hele andere ogen? Dat kan met de Miniature People Lewenborg routes.  Eigenlijk is het één grote speurtocht naar ieniemienie mensjes die in scenes door heel Lewenborg verspreid zijn. Ze zijn 87 zo klein als echte mensen, dus het zal soms even speuren zijn. Zo kom je nog eens ergens, en beleef je de wereld op een veel kleinere schaal.

Het nieuwe sociaal

Super leuk om te doen als gezin, met je vrienden of met je nieuwe buurvrouw. Het is natuurlijk ook erg leuk om nieuwe mensen tegen te komen op deze manier, of een stukje Lewenborg te ontdekken waar je nog nooit geweest bent. Je kunt ervoor kiezen om een route te lopen, maar als je gewoon naar diverse miniature people op zoek wilt kan dat natuurlijk ook. Zo kun je het speurwerk over verschillende dagen uitspreiden.

Daarnaast hebben we een eigen Instagram account waar speurders de miniature people kunnen bekijken, taggen en delen met anderen. Laten we de rest van Groningen ook zien hoe mooi onze wijk is?

Diverse routes door de wijk

De routes zullen diverse thema's hebben en elke keer kunnen worden uitgebreid. Wat dacht je van een bosdieren route (door het Le Roy gebied bijvoorbeeld), een kerst route rond de feestdagen en nog veel meer. De opties zijn eigenlijk eindeloos en zullen meegroeien met de vraag.

Ook voor in de koudere dagen is dit een leuke activiteit die altijd veilig door kan gaan (met het oog op diverse maatregelen), waardoor het ook een duurzaam idee is. 

Financiering

Voor dit budget hebben we als opstart kosten ongeveer € 750,- nodig. Dit geld zal gebruikt worden voor: - Miniature People: een poppetje/diertje kost tussen de 5-12 euro per stuk, zo kun je dus een mooie route uitzetten/scenes maken - materiaal kosten (lijm etc) - Routekaartjes (gedrukt & gelamineerd en eventueel online) - marketing materialen (flyers/posters/Instagram etc)

Locatie: Overal in de wijk Lewenborg

Idee ingediend door: Miniature People Groningen

Wat is de beoordeling van dit idee?

Gefeliciteerd. Dit plan voldoet aan de gestelde criteria en zal daarbij stembaar worden op de Stem van Groningen.

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
Geen mijlpalen gedefiniëerd