Ga terug

Flyer ten behoeve van het Le Roy Gebied

Jannie Jannie  •  24-08-2022  •  1 reactie  •  Lewenborg  • 

Het Le Roy gebied in Lewenborg

Het onderhoud van het Le Roy gebied wordt voornamelijk gedaan door vrijwilligers. Hiervan zijn er niet genoeg en bovendien wordt er veel werk verricht door de oudere garde. Meer hulp en ook verjonging is nodig om het gebied, ook in de toekomst te kunnen blijven onderhouden.

Het idee is daarom om een flyer te verspreiden waarin aan de voorzijde foto's van het bijzondere gebied komen te staan en aan de achterzijde wordt vermeld dat dit gebied zijn voortbestaan vooral dankt aan vrijwilligers. Met daarbij de oproep aan bewoners om zich ook (af en toe) in te willen zetten voor dit gebied. (en misschien ook nog apart voor de vlindertuin)  Men zou zich daarvoor kunnen opgeven of men kan gewoon af en toe een handje helpen op (eventuele) vaste dagen (nu elke 2e zaterdag van de maand)

Het idee vind ik goed omdat ik het Le Roy gebied een waardevolle aanvulling vind voor onze wijk en graag zie dat het Le Roy gebied blijft bestaan in Lewenborg. Vooral met de warmere zomers is dit stuk groen een voordeel. Jeugd heeft hier heerlijke speelplekken. We hebben hiervoor extra vrijwilligers nodig en die komen niet vanzelf.

De flyer is bedoeld voor alle Lewenborgers. Vast niet iedereen kent het hele gebied. Deze flyer zou ook kunnen worden uitgedeeld aan toekomstige nieuwe bewoners van de wijk.

Totale kosten:    op 24-8-2022  435 euro    (flyer 312 plus bezorgkosten 120) 

De flyer zal het formaat A5 krijgen en wordt dubbelzijdig gedrukt op 170 gr mat gesatineerd papier. Tekst en fotomateriaal leveren we zelf aan. Het ontwerpen van de flyer kost 159  euro (ex btw) en het drukwerk (5000 stuks) kost 99 euro (ex btw)    Samen 312,18 incl. btw. volgens opgave van Kragtvorm te Groningen.                                                                                                Bezorgers van de wijkkrant de Lewenborger krijgen per persoon 10 euro extra als ze ook flyers meenemen. Er zijn voor de wijken Lewenborg, Drielanden en Noorddijk 12 bezorgers. Totale bezorgkosten zijn dan 120 euro.

Voor de uitvoering leveren we dan zelf de tekst en het fotomateriaal aan voor het ontwerpen van de flyer.

Het is eenmalig. Er zijn 4500 flyers nodig voor de genoemde wijken en we reserveren 500 flyers om uit te delen aan nieuwe bewoners en om wat neer te leggen bij het Dok, de Bieb enz. 

 

 

 

Wat is de beoordeling van dit idee?

Gefeliciteerd. Dit plan voldoet aan de gestelde criteria en zal daarbij stembaar worden op de Stem van Groningen.

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
Geen mijlpalen gedefiniëerd