Ga terug

Nieuwe filmapparatuur voor filmliefhebbers Trefpunt

De Stem van Groningen De Stem van Groningen  •  Admin  •  10-02-2023  •  1 reactie  •  Beijum Bruist  • 

Foto idee theo.jpg

Dit idee is namens een Beijumer ingediend

Al een flink aantal jaren worden eens in de maand avonden voor filmliefhebbers in het Trefpunt georganiseerd. Jos Kok is daar de initiatief nemer van en ik ben met hem en het Trefpunt in overleg gegaan om dit voorstel te maken. 

Er zijn vaak problemen geweest bij het projecteren van de films. De apparatuur die in het Trefpunt voorhandig is schiet te kort voor een regelmatige vertoning. Dat is vervelend voor de bezoekers van de activiteit maar ook voor het organiserende team mensen. De start van de film moet dan uitgesteld worden op de avond. Het beeld wat getoond kan worden is ook niet aantrekkelijk. Het formaat is te klein voor een groep van 30-40 personen. Met deze aanschaf kunnen ook kinderactiviteiten gebruik maken van de apparatuur. De aangevraagde apparatuur is door het Trefpunt samengesteld. We gaan er vanuit dat zij ook het beheer over de apparatuur krijgen. 

De gevraagde som is €1099,00 + €454,00 (zie documenten). Afhankelijk van de tijd die verstrijkt voor het dat het geld beschikbaar komt zijn de bedragen mogelijk anders. Enige reserve is dan misschien wenselijk.

Namens boven genoemden, 

Met vriendelijke groet,

Theo Smit

Locatie: het Trefpunt

Wat is de beoordeling van dit idee?

Van harte gefeliciteerd, jouw idee is door! Dit jaar is er meer budget beschikbaar dan haalbare ideeën die zijn ingediend. Daarom zijn alle ideeën die haalbaar zijn automatisch door en worden deze samen uitgevoerd met de idee indiener.

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
Geen mijlpalen gedefiniëerd