Ga terug

Een ateliermiddag voor kinderen en (ouders)

De Stem van Groningen De Stem van Groningen  •  Admin  •  14-04-2023  •  Geen reacties  •  Beijum Bruist  • 

Dit idee is namens een Beijumer ingediend.

Een voorleesmiddag, kinderen lezen een stukje voor uit eigen boek en praten erover samen in de kring. Dit stimuleert bij kinderen de creatieve en intellectuele kant en bij de ouders de ouderbetrokkenheid bij hun kind en bij elkaar als ouders.

Elke keer een thema, bijvoorbeeld 2 kleuren, dichtbij en verder weg, horizon,……naast het lezen in de boekjes waarbij boekenschrijvers worden uitgenodigd zal er samen geknutseld worden door ouders en kinderen.

Het liefst zou dit zijn voor een langere periode, in ieder geval een jaar. Wij ouders organiseren het zelf één keer per maand voor 10-15 kinderen (4-9 jaar) en ook zoveel ouders ongeveer.

Wij vragen om €1000,00 voor vooral knutselmateriaalkosten, koffie/thee/ranja, boekjes en een eventuele reis en onkostenvergoeding voor de boekenschrijvers. 

Wat is de beoordeling van dit idee?

Van harte gefeliciteerd, jouw idee is door! Dit jaar is er meer budget beschikbaar dan haalbare ideeën die zijn ingediend. Daarom zijn alle ideeën die haalbaar zijn automatisch door en worden deze samen uitgevoerd met de idee indiener.

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
    Geen mijlpalen gedefiniëerd