Ga terug

Glijbaan zwembad Hoogkerk in 2024

Zwembad Hoogkerk Zwembad Hoogkerk  •  17-06-2023  •    Geen reacties  •  Sport en bewegen  • 

604 glijbaan zwembad hoogkerk.jpg

Zwembad Hoogkerk is weer open! Als nieuw bestuur en enthousiaste vrijwilligers willen we graag een gave glijbaan voor het zwembad. Dat stimuleert jongeren om te bewegen en sociaal plezier te maken met elkaar. De kosten liggen op zo’n 60.000 euro. Er is eerder een startbedrag van 17.397 euro opgehaald. Wij vragen aan voor het resterende bedrag om aanschaf en plaatsing in 2024 mogelijk te maken. Als ons idee gekozen wordt, leggen we de inwoners van Hoogkerk een aantal keuzes voor wat betreft model glijbaan. Zij kiezen het model, wij zorgen dat de gekozen glijbaan er zo snel mogelijk komt.

Eindelijk, het verwarmde buitenbad van hoogkerk is weer opengegaan deze zomer! Met enthousiaste groep mensen zijn we druk bezig geweest met het renoveren, schoonmaken, opruimen en aanpakken van het zwembad, want we wilden zo snel mogelijk open! Op 8 en 9 juli was de grote opening met maar liefst 1200 deelnemers, verspreid over 2 dagen! Wat een feest was het voor jong en oud met een graffity tekening op de muur gemaakt door o.a. kinderen uit Hoogkerk, een dj, waterspelen en meer! We kunnen weer baantjes zwemmen, bommetjes maken en duiken in het wedstrijdbad, want die is net helemaal klaar! Maar er is ook ooit geld ingezameld voor een glijbaan, waar is dat gebleven? En waarom is die glijbaan er nog niet?

Als vers nieuw bestuur en enthousiaste groep vrijwilligers willen we graag een gave glijbaan aankopen voor het zwembad, Het goede nieuws: Er is in totaal 17.397 euro opgehaald destijds met allerlei acties en dat geld staat nog op de spaarrekening van het zwembad! De uitdaging nu is de kosten voor het plaatsen van een professionele glijbaan, die liggen op zo'n 60.000 euro. Met die komst van een glijbaan willen we bijdragen aan een vitaal Hoogkerk, waarbij jongeren worden gestimuleerd te bewegen en sociaal plezier te maken met elkaar. Sterk Hoogkerk willen we vragen om een investering, die de aanschaf en plaatsing van de glijbaan mogelijk maakt. We vragen sterk Hoogkerk een totaal investering van de resterende 42.603 euro.

Mochten we deze bijdrage krijgen, dan gaan wij aan de slag om de beste glijbanen uit te zoeken en aan Hoogkerk te presenteren. Middels stemmen zullen we dan uiteindelijk een keus maken voor het ontwerp van de glijbaan die de meeste mensen willen en dan gaan wij ervoor zorgen, dat de gekozen glijbaan er zo snel mogelijk komt! We zien vol enthousiasme jullie reactie tegemoet!

 

Locatie: Het verwarmde buitenbad wordt weer in haar oude glorie gebracht met een nieuw glijbaan!

Idee ingediend door: Stichting zwembad Hoogkerk en vrijwilligers

Wat is de beoordeling van dit idee?

Dit idee kan in stemming worden gebracht, en wordt gecofinancierd dmv de opbrengsten van een eerdere crowdfundingsactie.

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
    Geen mijlpalen gedefiniëerd