Ga terug

Leesclub

Moordaap88 Moordaap88  •  11-02-2024  •  Geen reacties  •  Beijum Bruist  • 

Hallo,

Mij zou het heel leuk lijken als er in beijum een leesclub gaat komen. Het liefste dan niet het literaire werk, maar gewoon romans.

Ik denk dat er in de wijk meer dan genoeg mensen/vrouwen zijn die graag romans lezen en hier eens met een ander over willen kunnen praten. De boeken kunnen dan bijv doormiddel van ideeën inbrengen worden geloot en mensen kunnen deze dan tijdig reserveren via de bibliotheek, of zelf aanschaffen, net wat ze willen. We kunnen elke maand of elke 2 maanden een leesclub hebben en dan een planning maken, zodat iedereen even ver is en het boek openlijk besproken kan worden. Dan kan de club 1 keer per week samenkomen of eens per 2 weken om het boek te bespreken. 

Heel veel geld is er niet voor nodig, omdat iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar boeken. Maar bijv gratis koffie/thee zou wel heel leuk zijn.

Ik zou dit zelf kunnen leiden en ik zou vragen kunnen maken, waar we over kunnen praten.

 

Zelf doe ik al wel redelijk wat leesclubs, maar altijd online. En het lijkt me een perfecte aanvulling voor de wijk. En ik kan echt niet de enige zijn die hier behoefte aan heeft!

Geschatte kosten van de indiener van het idee: €0

Wat is de beoordeling van dit idee?

Helaas moeten we je teleurstellen en is jouw idee niet gehonoreerd voor het wijkbudget. Bij het idee is geen budget opgenomen en zonder budget kan er niet gestemd worden.

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
    Geen mijlpalen gedefiniëerd