Ga terug

Kerstpakketten actie van Beijum voor Beijum 2024

Reinhold Reinhold  •  28-04-2024  •  Geen reacties  •  Beijum Bruist  • 

410798141_7641116322582755_5524356383384887657_n.jpg

10 jaar Kerstpakketten actie Beijum voor Beijum

Wat klein begon is uitgegroeid, tot een wijkbreed iniatief.  Al jaren zetten wij ons in om wijkbewoners die om wat voor reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken met kerst een kerstpakket aan te bieden.  Een beetje warmte te brengen en mensen te laten voelen dat er aan ze gedacht wordt, daar waar het nodig is.  Vorig jaar hebben we 250 huishoudens voorzien van een prachtig gevuld kerstpakket, en 125 kinderpakketten uitgedeeld. 

Dit is echter alleen mogelijk door de steun en giften vanuit de wijk, de bewoners, winkeliers en sponsoring van de BOB en de gemeente . We zamelen ieder jaar producten in, maar doordat de aanvragen voor een kerstpakket stijgen, maar zoals u zelf ook  merkt de kosten van producten zijn gestegen, hebben we extra financiële hulp nodig om van het 10 jarig bestaan van de kerstpakketactie dit jaar ook een succes te kunnen maken. 

Wij zouden graag een bijdrage vanuit het wijkbudget willen aanvragen voor de Kerstpakketten actie van beijum voor beijum. Zonder deze bijdrage zullen we helaas mensen moeten afwijzen die een aanvraag doen.  Het zou mooi zijn als we ons tienjarig bestaan kunnen vieren en mede dankzij uw hulp/ bijdrage dit jaar  wel de 300 aanvragen kunnen honureren. 

Dit jaar willen we een gezellige kerst walk-inn organiseren waar men onder het genot van een hapje en drankje zijn/ haar pakket kan komen halen.  Daarnaast blijft natuurlijk de mogelijkheid van bezorging bestaan, daar waar nodig.

Wij hopen een positieve reactie door uw stem te mogen ontvangen.  

Vriendelijke groeten,  Liesbeth Laning en Saskia Herbst

Geschatte kosten van de indiener van het idee: €3.000

Locatie: Plaats van handeling het Trefpunt

Idee ingediend door: Kerstpakkettenactie Beijum voor Beijum

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
    Geen mijlpalen gedefiniëerd