Ga terug

Groot wijkfeest Oosterparkwijk

Bina Bina  •  26-09-2019  •  3 reacties  •  Oosterparkwijk  • 

IMG_7108.JPG

Beste wijkbewoners ik heb een GOED IDEE !!    "Wijkfeest Oosterparkwijk (in het park)  “voorjaar 2020 “

Samen met wijkbewoners uit de oosterparkwijk wil ik voor jong & oud een wijkfeest organiseren. Inmiddels zijn er een aantal wijkbewoners die met mij een vaste groep gaan vormen om de wijkfeest te organiseren., maar kunnen we zeker alle hulp van wijkbewoners en instanties in de oosterparkwijk  gebruiken om op de dag zelf met elkaar een geweldig wijkfeest van te maken. 

Oosterparkwijk is een mooie groene woonwijk met verschillende parken en open grasvelden en daar gaan we voor de wijkfeest gebruik van maken... de plek midden in de wijk is centraal en voor iedereen bereikbaar als locatie voor de wijkfeest met een grote feesttent.

Overdag willen we kijken of het mogelijk is om live muziek van Oosterstorm shantykoor in de feesttent te laten optreden, en is er genoeg tijd over om leuke ideeën in te vullen voor overdag in de feesttent. We werken dit met wijkbewoners verder uit.

Er is een idee voor een aantal kraampjes bv verkoop van kleine hapjes enz. Hier kunnen wijkbewoners zich voor aanmelden om tegen een kleine vergoeding een kraam te huren. Ook zullen er verschillende activiteiten zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Aan het einde van de dag sluiten we de activiteiten voor de kinderen af en beginnen we met een gezellige avond programma voor de jeugd en volwassenen in de feesttent.

Er komt héél veel kijken bij het organiseren van een wijkfeest. Daarom doe ik een oproep aan alle wijkbewoners uit de oosterparkwijk.

* Vindt jij dat er een wijkfeest midden in de  in de oosterparkwijk moet komen Ja of Nee 

* Heb jij een leuk idee wat we zouden kunnen doen  op de dag van de wijkfeest , laat het ons dan weten.

* zou jij als wijkbewoner op de dag van de wijkfeest willen mee helpen, laat het ons dan weten.

Maar nu het allerbelangrijkste!

Om een wijkfeest in de oosterparkwijk te kunnen organiseren hebben we subsidie nodig.

Door op mijn goede idee te stemmen maken we kans op subsidie voor de wijkfeest oosterparkwijk.

Kortom hoe meer wijkbewoners stemmen, hoe groter de kans is dat we een geweldige wijkfeest kunnen organiseren in het voorjaar 2020.

Dus stem op ons !!

Groetjes Bina 

(Oprichter Stichting Ik Trakteer, wijkbewoner,vrijwilliger en initatiefnemer wijkfeest oosterparwijk.)

 

 

Locatie: oosterparkwijk Groningen

Idee ingediend door: Stichting Ik Trakteer

Waarom zijn dit de kosten?

20.000 euro voor een wijkfeest Oosterparkwijk 2020 - Vergunning Gemeente Groningen E850,- - Evenementen tent xxxl afwachting offerte - Podium, geluid en verlichting E5000,- - Inklap tafels E250,- voor in de tent - Inklap banken E275,- voor in de tent - Stafafels E150,- voor in de tent - Tapinstallatie huur E110, - Koelaanhanger E185,- - Koelkasten,bar ombouw E125,- - Koelkasten E175,- - Materiaal producten activiteiten jeugd/kinderen hele dag: E1500,- (denk aan: springkussen, graffitie workshop,ballonnen vrouw, oud hollandse spelen, knutselen, smooties maken, pannenkoekenfestijn) - 4 muzikale artiesten E2.000 vanaf 17.00 uur - Oosterstorm shantykoor vanaf 13.00 overdag feesttent - Aggregaat buitenstroom Bo rent verhuur E151.50 - Mobiel toilet bo rent verhuur E150,- - Afvalbakken Hettema verhuur E60,- - 20 Kraampjes verhuur Hettema E450,- - Eten/drinken vrijwilligers hele dag/avond E1000,- - EHBO offerte in afwachting - Beveiliging E750,-

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
Geen mijlpalen gedefiniëerd