Ga terug

Bij Bosshardt: ontmoeting en gratis soep op zondag.

Leger des Heils, Bij Bosshardt Leger des Heils, Bij Bosshardt  •  Collectief  •  31-10-2019  •  Geen reacties  •  Oosterparkwijk  • 

foto_soep.jpg

Bij Bosshardt is een ontmoetingsplek in de buurt. Een ontmoetingsplek waar iedereen jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom is. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten. Iedere bezoeker is deelnemer. De een wat actiever dan de ander. De activiteiten die door Bij Bosshardt worden georganiseerd worden bepaald door de wensen en behoeften in de buurt.

Bezoekers van Bij Bosshardt zijn op zoek naar een plek waar men in het weekend terecht kan. Bij Bosshardt wil graag in deze behoefte voorzien door op zondagmiddag open te gaan van 12:00-15:00. Om te beginnen 1 keer per maand voor een jaar lang. Bezoekers die willen meehelpen op deze zondagmiddag zijn van harte welkom. Om niemand uit te sluiten willen we de soep met een stokbroodje gratis gaan aanbieden. Een mooi moment om een rustige dag te doorbreken door met elkaar te eten en contact te maken.

Prijskaartje: €3750,-

Idee ingediend door: Leger des Heils / Bij Bosshardt

Waarom zijn dit de kosten?

Om niemand uit te sluiten willen we de soep met een stokbroodje gratis aanbieden

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
    Geen mijlpalen gedefiniëerd