Stem van Groningen

Ga terug

Meer speeltuinen voor kinderen, met name omgeving Lokveenweg

smrschippers smrschippers  •  10-09-2020  •    6 opmerkingen  •  Groene Parel  • 

Lokveenweg (suggestie locatie)

In de buurt van de Poorthofsweg is geen speeltoestel te vinden. Erg jammer, alleen in Oosterhaar en bij de Mikkelhorst is een speeltoestel. Jammer, want de kruising Poorthofsweg/Lokveenweg heeft 3 grote stukken grasveld, een deel hiervan zou perfect een speelplek kunnen zijn voor kinderen. Er zijn veel jongeren en er is in één van de bomen zelfs al een klimtouw gehangen, dit geeft de behoefte al wel aan.

Locatie: Haren (omgeving Poorthofsweg/Lokveenweg)

Toelichting kosten

In deze buurt zijn nog weinig speelmogelijkheden, daarom is besloten in overleg met de indiener en de buurt te kijken welke speeltoestellen er geplaatst kunnen worden en op welke locatie die komen.


Je moet inloggen of je registreren om te kunnen reageren.
  • Willemvanderree

    Ik ben t helemaal met je eens: als je de nieuwbouwwijk(en) beschouwt is er best veel moeite gestoken in leuke buitenspeelplaatsen. Aan de kop van de Oosterweg is is ook zo’n groen stukje, net als aan de Brinkweg, dat zich uitermate goed leent om een buitenspeelplaats te maken. De kinderen uit de omgeving van Boeremapark tot Zo ongeveer de Grootslaan moeten het nu doen met een verloren glijbaan en een paar keien op t schoolplein van de Brinkschool. Eigenlijk behoorlijk schandalig.

    Geen reacties
Geen mijlpalen gedefiniëerd