Ga terug

Maarwold ; spelen, beleven en ontmoeten

Ewoud Stadman Ewoud Stadman  •  26-09-2020  •    11 opmerkingen  •  Groene Parel  • 

Maarwold

In de wijk Maarwiold neemt het aantal kinderen toe. De wijk is weer in volle bloei, kinderen zoeken plekken om te spelen. Voor de allerkleinsten is er een leuk speeltuintje gerealiseerd maar ben je 7+ dan is er weinig tot niets voor je te doen. Midden in de wijk staat de sporthal, het Buut. Aan het Buut grenst een basketbal veld (aan vervanging toe)  en een groot grasveld. Deze beide ruimte lenen zich bij uitstek voor het realiseren van een groene oase voor (natuurlijk)  spelen, beleven, ontdekken en ontmoeten. Het ligt zo centraal dat alle omliggende straten als Emmalaan, Hemsterhuislaan, Westerse drift, spinozalaan etc van deze plek kunnen genieten. 

Voetval / basketbal / Hockey /  trefbal op het plein (ook voor gym Nicolaasschool en kinderopvang ) op het sportcourt  en klimmen / klauteren / rennen / vies worden /  verstoppertje spelen in de groene oase ernaast. Kom vooral eens kijken hoe geschikt deze locatie is voor een fantastische speelomgeving voor jong en oud!! 

 

 

Locatie: Midden in Maarwold , veilige omgeving, daagt uit tot spelen

Toelichting kosten

In overleg met de indieners is gekeken naar het concreet maken van dit plan. De indieners hebben daarvoor offertes opgevraagd bij een (gemeentelijke) leverancier voor speeltoestellen. In overleg met de indiener hebben we gekeken naar het idee en de kosten daarvan. Vervolgens hebben we samen een bedrag vastgesteld.

Je moet inloggen of je registreren om te kunnen reageren.
Geen mijlpalen gedefiniëerd